Novetats de l'Associació

[NED] Wellness friendly- Ontspan op de beste campings in Gerona

Als je doodmoe bent van alle dagelijkse stress, het haasten, je werk enz. en wat je wilt is er even tussenuit, moet je echt komen om heerlijk te verdwalen in drie prachtige dorpen aan de Costa Brava, met een camping in Gerona waar je van een ontspannen verblijf kunt genieten met je geliefden.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-04

De Vereniging van campings in Gerona biedt ideale campings met het kwaliteitsstempel Wellness friendly campsites voor de rust die je zoekt. Dit stempel garandeert dat de campings beschikken over wellness-behandelingen, zoals bijvoorbeeld een spa met jacuzzi, sauna en overdekt zwembad. Ze bieden allemaal de mogelijkheid tot yoga of ayurveda-sessies op het strand, massages en huidbehandelingen.

1

In deze categorie vinden we drie campings. De eerste bevindt zich in Sant Pere Pescador. Camping La Ballena Alegre biedt een spa met sauna, een ruimte met zout en ijs, stoombaden, massages, kapper, een schoonheidssalon, yoga- en taichi-lessen en fitness op het strand.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-02

In het prachtige dorp Blanes vinden we Camping la MasiaHier kun je ontspannen in de spa, in het verwarmde zwembad of in het ijsbad. Verder kun je hier een stoombad nemen, in de sauna, fitnessen in de gym van de camping of genieten van een heerlijke massage.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-05

Tot slot vinden we Camping Riembau in Platja d’Aro waar je een duik kunt nemen in het verwarmde zwembad, ontspannen in het bubbelbad, of een oppeppende fitness-les volgen in de gym.

campings-wellness-spa-playas-costa-brava-girona-relax-pool-03

Dankzij deze Wellness friendly route kun je genieten van de prachtige Costa Brava terwijl je geniet en je ontspant op een van deze drie campings, zodat je weer als nieuw terug naar huis gaat.

 

 

També et pot interessar