Novetats de l'Associació

[NED] Golf Friendly- Camping in Gerona, ideaal om te golfen

Voor iedereen die zich graag laat omringen door de natuur en die daarnaast graag golft, en die geen concessies wil doen is een camping in Gerona een must om te genieten en deze sport te beoefenen op een van de mooiste plekken van de Costa Brava.

captura-de-pantalla-completa-05012017-122507

De Vereniging van campings in Gerona biedt de ideale camping met het kwaliteitsstempel Golf friendly campsites, die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Dit stempel garandeert dat de camping dicht bij de golfbaan ligt, je geniet van speciale tarieven en van een shuttleservice.

campings-golf-playas-costa-brava-girona-campo-field-03

 In deze categorie vinden we een camping die voldoet aan wat je zoekt. De camping El Delfín Verde is perfect voor een verblijf omringd door je familie en geliefden, waar je tegelijkertijd je favoriete sport kunt beoefenen, golf. De camping ligt vlak bij golf Par3 Pitch & Put Gualta en Golf Empordà.

De camping bevindt zich in Torroella de Mongrí, een gemeente in de streek Baix Empordà in de provincie Gerona. Dit is een stadje aan de Costa Brava met ongeveer 12.000 inwoners.

campings-golf-playas-costa-brava-girona-campo-field-02

Met deze Golf friendly-route heb je nog een reden om naar de Costa Brava te komen en te genieten van je verblijf te midden van de natuur en te golfen, omringd door je geliefden.

 

També et pot interessar