Novetats de l'Associació

[NED] Glamping Friendly- Campings in Gerona voor wie wat meer luxe zoekt, midden in de natuur

Als je iemand bent die graag in het midden van de natuur verblijft, maar je je liever wel blijft omringen met de luxes van dit leven, mag je een verblijf op een camping in Gerona in het midden van de natuur, maar mét luxe installaties aan de Costa Brava niet missen.

captura-de-pantalla-completa-02012017-124329

De Vereniging van campings in Gerona biedt verschillende campings met het kwaliteitsstempel Glamping friendly campsites die helemaal aan je verwachtingen voldoen. Dit stempel garandeert dat alle campings speciaal zijn aangepast om extra luxe aan hun gasten te bieden.

campings-glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

In deze categorie vinden we 10 plaatsen aan de Costa Brava met de perfecte camping met luxere installaties dan op traditionele campings.

De eerste van deze campings vind je in Begur en deze heeft dezelfde naam, Camping Begur. Dit is een viersterrencamping in een klein, maar erg mooi dorpje aan de Costa Brava waar je kunt “glampen”. De tweede bevindt zich in Calonge, camping Cala Gogó. CocoSweet biedt de mogelijkheid om te overnachten in een erg elegante en originele tent, met capaciteit voor 4 personen, waar je kunt genieten van kamperen met “glamour”.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-03

Maar als je accommodatie zoekt in een houten huisje met uniek uitzicht over de Costa Brava, ligt de camping die je zoekt in Tossa de Mar, deze heet Camping Cala Llevadó.

De volgende “glamping” vind je in Pals. Camping Cypsela resort en Camping Interpals bieden tenten voor “glamping” aan, perfect voor een luxevakantie in het midden van de Catalaanse natuur, zoals ook op Camping El Delfín Verde in Torroella de Montgrí.

campings-girona-glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

De zesde plaats is Lloret de Mar. Hier vinden we twee campings. De eerste is Camping Lloret Blau waar je in een safaritent kunt overnachten, zoals op Camping Riu in Sant Pere Pescador en Camping Vall d’Aro in Platja d’Aro. De tweede camping in Lloret de Mar is Camping Tucan die Belly-tenten voor 4 personen biedt, canvastenten voor 6 en een canvastent voor 4 personen.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-01

In Maçanet de Cabrenys vind je Camping Maçanet de Cabrenys, waar je in een iglo kunt overnachten in het bos, om een echt verblijf in het midden van de natuur te ervaren. In l’Escala tot slot, ligt Camping Punta Milà, waar je kunt “glampen”, je krijgt er altijd een welkomstgeschenk bij aankomst.

glamping-playas-costa-brava-girona-lujo-premium-06

Met deze Glamping-route heb je nog een reden om een wereld aan avontuur te beleven, en een hele hoop glamour om te ontdekken. Hiermee beleef je een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van de natuur zonder hierbij in te boeten aan comfort.

 

També et pot interessar